Oktober 2015

 

Sotrella's kennel

Oppdrett av Dvergdachshund langhåret

 

Oppdatert 11. september

* Nyheter, forside og resultater

 

 

Litt lenge siden sist, men her kommer en liten oppdatering.

 

I august var Mathea på sitt første valpeshow - hun ble nr. 1 i klassen og ble så slått av valpen som var litt eldre. Fin kritikk fikk hun av dommeren (se resultater)

 

Mathea er med på jobb de fleste dager. Ikke alltid like gøy å holde seg i ro hele dagen så noe av tiden går med på å bjeffe på Vicky, valpen på kontoret rett ved.

 

I september har vi gått mye turer i skogen. Det har også blitt noen langturer. Deilig å gå i skogen en tidlig lørdag/søndag morgen når det er helt stille. Møter nesten ingen på turen siden vi er ute tidlig.

 

I begynnelsen av oktober var vi på besøk hos Max.

Gjensynsgleden var stor. Max og Mathea lekte hele tiden sammen, som de gjorde her hjemme før max flyttet til sine nye eiere.

Max har blitt en fin liten gutt. Helt nydelig. Og han er til stor glede for familien. Han får masse turer, kos og kjærlighet i det hjemme. Kunne ikke funnet finere valpekjøpere.

 

10. oktober var Mathea igjen på valpeshow. Her ble hun nr. 2 av 4 i sin klasse. (se resultater)

Vi m nok trene mer på å gå pent i bånd, for det har vi glemt å trene på (det var tydlig i ringen). Luna viste henne fint frem i ringen, men Mathea er nok litt for mammadalt, og ville bare finne meg og ikke gå pent i ringen. Så nå fremover må det trenes masse.

Så skal vi legge noen blodspor for å trenes opp på dette.

 

 

 

Mathea leker med keeperhanske hun fant....

 

 

 

 

Flotte Max, 7 måneder